La Regidoria de ciutat i cultura us ofereix la possibilitat de rebre informació de totes les activitats (cursos, jornades, xerrades, etc.) que s'organitzen al voltant del Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes.
El Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes alternarà dues convocatòries diferenciades segons ledat dels concursants. Els anys imparells, a partir del 2017, lanomenat Ricard Viñes Piano Kids and Youth anirà s'adreçarà a joves promeses de fins a 17 anys. Dividit en tres categories (fins a 11, 14 i 17 anys), els concursants actuaran en el nostre magnífic Auditori davant dun públic entusiasta i un jurat internacional. Els anys parells, a partir del 2018, l'edició del concurs s'adreçarà a pianistes, ledat dels quals samplia fins als 32 anys. En aquesta edició sènior, lOrquestra Simfònica del Vallès (Barcelona) durà a terme la prova final, i ampliarà considerablement la dotació econòmica dels seus guardonats, que tindran locasió doferir concerts a lAuditori Enric Granados de Lleida i al Palau de la Música de Barcelona.
Rebreu de forma prioritària informació de totes les activitats organitzades al voltant del Concurs Ricard Viñes.
També us podeu subscriure, adreçant-vos:
Auditori Municipal Enric Granados
Pl. Josep Prenafeta, s/n
25004 Lleida
Telèfon: 973 700 639
auditori@paeria.es
Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h
A través de l'Oficina Virtual Tributària podeu fer consultes i gestions en matèria tributària amb l'Ajuntament de Lleida, de forma electrònica.
Disposeu de diferents serveis de forma oberta i podeu ampliar els serveis si accediu amb certificat digital.
Si accediu a l'Oficina Virtual Tributària sense certificat digital podeu fer consultes dels càrrecs en compte d'aquells rebuts que teniu domiciliats, així com fer algunes gestions, com ara obtenir document de pagaments d'impostos en període voluntari o fer un pressupost d'una plusvàlua.
Si accediu amb el vostre certificat digital, podeu fer els tràmits anteriors i, també, gestionar els vostres rebuts pendents de pagament (descarregar el rebut per fer-ne el pagament) o pagats (descarregar el comprovant dels rebuts pagats). També podeu modificar les vostres dades com a contribuent. Aquestes dades sempre referides a contribuents que siguin persones físiques.
Disposeu de diferents documents que acrediten la situació d'empadronament:
Certificat de residència | acredita el domicili, com el volant de residència, i en dóna fe el secretari general. |
Certificat de convivència | acredita la unitat de convivència empadronada en un domicili i en dóna fe el secretari general |
Certificat de residència històric en situació d'alta | aquest document acredita l'empadronament actual i la relació de domicilis anteriors (des de 1996), quan encara us trobeu empadronats a la ciutat de Lleida. |
Certificat de residència històric en situació de baixa | aquest document acredita l'empadronament de les persones que algun cop han estat empadronades a la ciutat de Lleida. |
Per tramitar electrònicament la sol·licitud premeu el botó "tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent, i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "seguiment de tràmits" que trobareu al menú de l'esquerra.
Rambla de Ferran, 32
25007 Lleida
http://omac.paeria.cat
Per fer aquest tràmit de forma presencial a l'OMAC, és imprescindible que sol·liciteu cita prèvia. Ho podeu fer per tres canals:
La marca Horta de Lleida sorgeix de la necessitat de diferenciar els productes agraris i serveis produïts i/o oferts a lespai agrari de lHorta de Lleida, de cara a què els consumidors puguin diferenciar-los clarament.
Lobjectiu de la marca és arribar a un impacte positiu en leconomia local, a nivell social, del medi ambient i de la identitat territorial.
Agricultors, ramaders o elaboradors de productes agroalimentaris del municipi de Lleida.
Restaurants, establiments de venda, distribuïdors, etc. que utilitzin productes de lHorta de Lleida.
Les empreses que ofereixen serveis relacionats amb lactivitat agrària a lHorta: agroturisme, lleure, serveis agraris, etc.
La marca es regula pel Reglament per a l'ús i gestió de la marca Horta de Lleida pels productes i serveis agraris, aprovat per lAjuntament de Lleida el dia 18 de juny de 2018.
Per garantir el bon ús de la marca, sha creat la Comissió de Gestió de la Marca de lHorta de Lleida, formada per tots els sectors implicats.
La Fundació Lleida 21 de lAjuntament de Lleida és lentitat encarregada de gestionar la marca de lHorta de Lleida.
ELECTRÒNICAMENT
Ompliu el formulari que us apareixerà quan cliqueu a sobre de l'opció Tramitar.
Penseu a tenir preparats els documents que haureu d'adjuntar en funció de les diferents modalitats triades, i que trobareu en l'apartat Impresos.
PRESENCIALMENT
Descarregueu i ompliu el formulari de sol·licitud (preferentment amb l'ordinador). Vegeu l'apartat Impresos.
L'heu de presentar, juntament amb la documentació requerida, a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana.
Per tramitar electrònicament la sol·licitud premeu el botó "tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent, i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "seguiment de tràmits" que trobareu al menú de l'esquerra.
Rambla de Ferran, 32
25007 Lleida
http://omac.paeria.cat
Per a aquesta tramitació podeu sol·licitar cita prèvia.
Ara bé, si voleu ser atesos en horari de tarda és imprescindible que reserveu hora.
Ho podeu fer per tres canals:
SOL·LICITUD ELECTRÒNICA
Si no autoritzeu a lAjuntament de Lleida a efectuar les consultes necessàries a lAgència Estatal dAdministració Tributària o la Tresoreria General de la Seguretat Social i/o la Generalitat de Catalunya, heu dadjuntar, també:
SOL·LICITUD PRESENCIAL
Si no autoritzeu a lAjuntament de Lleida a efectuar les consultes necessàries a lAgència Estatal dAdministració Tributària o la Tresoreria General de la Seguretat Social i/o la Generalitat de Catalunya, heu dadjuntar, també:
Fundació Lleida 21
Ajuntament de Lleida
Pl. Paeria, 11, planta baixa
25007 Lleida
T. 973 700 455
És un sistema extrajudicial i voluntari que permet resoldre, amb caràcter vinculant i de manera ràpida i gratuïta, les diferències sorgides entre les empreses o persones venedores o prestadores de serveis i els seus clients.
INSTRUCCIONS PER COMPLIMENTAR UNA SOL·LICITUD DE MEDIACIÓ O ARBITRATGE DAVANT DE LA JUNTA ARBITRAL DE CONSUM DE LLEIDA
Junta Arbitral de Consum de Lleida
Av. Tortosa, 2
Tel. 973700424
junta.arbitral@paeria.es
Amb aquest tràmit podeu sol·licitar una còpia d'un expedient de la Guàrdia Urbana de Lleida. Aquests expedients poden ser: atestats per accident de trànsit, full d'informació d'accidents de trànsit o altres informes testificals (sobre altres actuacions de la Guàrdia Urbana no referides a accidents de circulació).
Totes aquestes sol·licituds requereixen del pagament previ d'una taxa.
Quan la persona consumidora no està conforme amb el producte adquirit o el servei prestat, i no hi ha possibilitat dacord amb lempresari i/o venedor, pot presentar una reclamació a través de lOficina Municipal dInformació al Consumidor.
La finalitat de la reclamació és donar a conèixer uns fets que vulnerin els seus drets com a consumidor/a i reclamar un rescabalament econòmic i/o indemnització, reparació del bé o servei o canvi del producte.
LOMIC oferirà la mediació a les parts implicades, per arribar a un acord amistós.
No obstant això, i en cas que la mediació no prosperi, la persona consumidora podrà sol·licitar un arbitratge si l'empresa està adherida.
Larbitratge és un sistema extrajudicial i voluntari que permet resoldre, amb caràcter vinculant i de manera ràpida i gratuïta, les diferències sorgides entre les empreses o persones venedores de serveis i els seus clients.
El formulari per presentar una reclamació s'ha de sol·licitar a lestabliment o empresa, ja que estan obligats per llei a disposar dells.
També podeu accedir al full de sol·licitud de mediació i/o arbitratge que ofereix lOMIC (Vegeu l'apartat Impresos).
Ompliu totes les dades relatives a la persona que reclama, entenent que només pot reclamar qui ha comprat el producte o ha contractat el servei.
Ompliu totes les dades de lempresa contra la qual es demana la mediació.
Feu una exposició clara i completa dels fets que fonamenten la reclamació.
Especifiqueu de manera clara quines són les pretensions que demaneu a lempresa reclamada.
Recordeu que és imprescindible que la persona o persones que reclamen signin la sol·licitud.
Si la mediació no prospera, podeu iniciar la via de larbitratge de consum.
Per fer aquest tràmit electrònicament necessiteu identificar-vos amb un certificat digital o amb un dels sistemes d'identificació acceptats. Podeu consultar els certificats admesos per a aquest servei en aquest enllaç.
Si no teniu certificat digital, podeu consultar com demanar-lo:
Per tramitar electrònicament la vostra sol·licitud premeu el botó "Tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud, amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "Seguiment de tràmits", que trobareu al menú de l'esquerra.
Adjunteu tota la documentació que justifiqui les pretensions que demaneu (factures, contractes, informes pericials, fotografies, etc.).
Si la persona que reclama no és una persona física (Comunitat de propietaris i propietàries, associacions, societats, etc.), cal acreditar documentalment la representació de la persona que signa la sol·licitud (Acta de Nomenament, Estatuts, Escriptura, etc).
Si presenteu la petició mitjançant l'OMIC, heu d'aportar el full de reclamacions oficial o la sol·licitud de mediació i/o arbitratge de Consum acompanyat d'una sol·licitud genèrica (Vegeu l'apartat Impresos).
Regidoria de Promoció de la Ciutat, del Turisme i de lOcupació i lEmprenedoria
Oficina Municipal d'Informació al Consumidor i Junta Arbitral de Consum de Lleida
Av. Tortosa, 2 (edifici Mercolleida)
25005 Lleida
Telf. 973700424
omic.lleida@paeria.es
junta.arbitral@paeria.cat
http://comercmercatsconsum.paeria.cat/
Amb aquest tràmit ens podeu fer arribar les vostres propostes per a l'habilitació de noves zones o places d'estacionament a la via pública reservades per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.
L'habilitació d'aquests espais es realitzaran atenent a les especificacions de les ordenances i lleis vigents.
Per tramitar electrònicament la sol·licitud premeu el botó "tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent, i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "seguiment de tràmits" que trobareu al menú de l'esquerra.
Rambla de Ferran, 32
25007 Lleida
http://omac.paeria.cat
Per a aquesta tramitació podeu sol·licitar cita prèvia.
Ara bé, si voleu ser atesos en horari de tarda és imprescindible que reserveu hora.
Ho podeu fer per tres canals:
Departament de Mobilitat
Pl. Paeria, 11 4a planta
25007 Lleida
mobilitat@paeria.cat
Amb aquest tràmit ens podeu fer arribar les vostres propostes sobre nous aparcaments per a motocicles a la ciutat. Aquesta acció es troba dins el Pla de Mobilitat Sostenible.
El Pla de Mobilitat Sostenible de la ciutat de Lleida pretén reduir l'accidentalitat, fomentar la convivència entre els diferents mitjans de transport mitjançant l'accessibilitat universal, incrementar la mobilitat a peu, en bicicleta i en transport públic, millorant la xarxa i la connectivitat, controlar la contaminació mediambiental i acústica i millorar la gestió de l'estacionament de vehicles en l'àmbit urbà. entre d'altres actuacions a través de campanyes i projectes de sensibilització.
Les actuacions es realitzaran atenent a les especificacions de les ordenances i lleis vigents.
Per tramitar electrònicament la sol·licitud premeu el botó "tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent, i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "seguiment de tràmits" que trobareu al menú de l'esquerra.
Rambla de Ferran, 32
25007 Lleida
http://omac.paeria.cat
Per a aquesta tramitació podeu sol·licitar cita prèvia.
Ara bé, si voleu ser atesos en horari de tarda és imprescindible que reserveu hora.
Ho podeu fer per tres canals:
Departament de Mobilitat
Pl. Paeria, 11 4a planta
mobilitat@paeria.cat
Amb aquest tràmit ens podeu fer arribar les vostres propostes per la creació/ l'habilitació de places d'estacionament a la via pública reservades per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.
L'habilitació d'aquests espais es realitzaran atenent a les especificacions de les ordenances i lleis vigents.
Per tramitar electrònicament la sol·licitud premeu el botó "tramitar" que trobareu al final d'aquesta pàgina, empleneu les dades del formulari que us apareixerà en pantalla, adjunteu-hi, si escau, la documentació corresponent, i envieu-lo.
Si la sol·licitud s'ha fet correctament, veureu un missatge de confirmació i rebreu un correu electrònic amb el vostre codi de sol·licitud amb el qual podreu fer-ne el seguiment mitjançant l'opció "seguiment de tràmits" que trobareu al menú de l'esquerra.
Rambla de Ferran, 32
25007 Lleida
http://omac.paeria.cat
Per a aquesta tramitació podeu sol·licitar cita prèvia.
Ara bé, si voleu ser atesos en horari de tarda és imprescindible que reserveu hora.
Ho podeu fer per tres canals:
Departament de Mobilitat
Pl. Paeria, 11 4a planta
mobilitat@paeria.cat