2019 - Subvencions per a actuacions que fomentin el comerç urbà local

Actualizado el 18 de diciembre de 2019
Ver en la web de la administración

Objecte

Subvencions dirigides a entitats que duguin a terme actuacions d’interès públic i social dins del terme municipal de Sant Cugat del Vallès que fomentin el comerç urbà, que complementin i/o supleixin la competència municipal, i responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Persones destinatàries

• Associacions de comerciants de caràcter territorial o sectorial, sempre que la finalitat de les actuacions planejades es circumscrigui al comerc urbà de la ciutat de Sant Cugat del Valles.
• Associacions de comerciants que englobin altres sectors d'activitat com la restauracio i/o mercats municipals.
• Associacions de comerciants que estiguin professionalitzades. Tambe en podran ésser beneficiàries les estructures empresarials creades per les esmentades associacions amb l'objecte de gestionar un Pla comercial.

Requisits previs

1. Que les activitats que organitzin les associacions comercials es realitzin en el terme municipal de Sant Cugat del Valles, siguin sense ànim de lucre i complementin o supleixin la competència municipal en aquestes materies.
2. Que part de les activitats que gestionin les associacions es financiïn a través de les quotes dels associats (mínim 15%).
3. Estar degudament constituits, com associacions de comerciants amb núm. corresponent al registre d'entitats de l'Ajuntament i al de la Generalitat de Catalunya, com a gestors per a la prestació dels serveis de dinamització i promoció comercial.
4. Tenir seu social o delegació al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

Observacions

• L’Ajuntament subvencionarà, com a màxim, fins a un 50% del total de l’activitat realitzada per a cadascuna de les sol·licituds presentades i aprovades, i caldrà la justificació del 100% de la despesa d’execució de les actuacions per a les quals s’ha sol·licitat l’ajut.
• L’import de la subvenció, junt amb el de les subvencions concedides amb la mateixa finalitat per altres Administracions públiques, en cap cas no podrà ultrapassar el cost de l’obra o activitat subvencionada.
N210

Import

Tràmit no subjecte a taxes

Termini de sol·licitud

15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al tauler d'anuncis electrònic, i en tot cas conforme estableix l'article 18 i 20 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. (Fins el 30 de setembre de 2019)

Tramitació presencial

Podeu sol·licitar cita prèvia al següent enllaç: Cita prèvia oficina atenció ciutadana, o bé telefònicament (servei gratuït), al 010 (900104941, si truqueu des de mòbil o fora del municipi), indicant dia i hora desitjats i tràmit que voleu fer.

Sol·licituds i documentació complementària


Tramitació electrònica


Sol·licitar


Cinco Días
Expansión
EFE Emprende
CuatroCasas Telefonica

Empresa participante en Cuatrecasas ACELERA en colaboración con Telefónica Open Future.